Zorgverzekering 2021

 

Het overstapseizoen voor de zorgverzekering is weer in volle gang. Zorgverzekeraars bieden u lage premies en de mooiste cadeaus, maar hoe weet u dat goedkoop geen duurkoop wordt? Wij kennen de markt en adviseren u graag.

Goed, gemakkelijk en betaalbaar

De laatste jaren kozen veel van onze klanten tot hun tevredenheid voor Stad Holland Zorgverzekeraar, een maatschappij die uitsluitend werkt via tussenpersonen.

De basisverzekering met keuzevrijheid kost bij Stad Holland € 133,00 per maand. Dit is een echte restitutiepolis. Daarnaast verlaagt Stad Holland ook in 2021 het verplicht eigen risico naar € 375,00. Wie zich aanmeldt krijgt geen medische vragen. Iedereen is welkom, ook voor de tandartsdekking die is opgenomen in de meeste aanvullende verzekeringen. Dit alles ook nog eens tegen een zeer aantrekkelijke premie. Er is al een aanvullende verzekering met onder andere fysiotherapie, tandheelkunde en buitenlanddekking voor
€ 22,50 per maand. Voor wie liever geen tandheelkunde meeverzekert, is er de Compact AV voor slechts € 7,75 per maand.

U kunt er tevens voor kiezen om het verplicht eigen risico van € 375,00 vooraf in tien maandelijkse termijnen te betalen. Op deze manier wordt u niet meer verrast door een hoge rekening voor het eigen risico. Gebruikt u uw verplicht eigen risico niet geheel, dan krijgt u het teveel betaalde deel teruggestort.

Declareren kan met de app, online en per post. Waar u ook voor kiest, uw declaraties worden gemiddeld binnen drie werkdagen uitbetaald.

Via onderstaande button kunt u zelf de zorgpremie berekenen en indien gewenst de verzekering direct afsluiten.