Onze dienstverlening

Een huis is een van de leukste, maar ook een van de grootste aankopen in ons leven. Voordat je hiervan kunt gaan genieten, wil je er zeker van zijn dat je de hypotheek kiest die het best bij je past en het voordeligst is. Financieel Comfort is niet gebonden aan een geldverstrekker en wordt niet op provisiebasis betaald waardoor wij je in alle vrijheid kunnen adviseren.

Als je niet dagelijks met hypotheken te maken hebt, zie je door de bomen het bos niet meer. Financieel Comfort hielp de afgelopen 19 jaar honderden mensen met de aankoop van hun huis van A tot Z. Alles wat we doen, is erop gericht je de zekerheid te geven dat je de juiste keuzes maakt. Daarna zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is, zodat je lekker en onbezorgd kunt wonen.

Maar ook als je niet direct verhuisplannen hebt, kan Financieel Comfort je van dienst zijn. Zo helpen we je om inzicht te krijgen in je huidige financiële situatie en geven we aan wat in jouw situatie specifieke aandachtsgebieden zijn. Of misschien vraag je je af hoe het met je hypotheek zit als je met pensioen gaat of wanneer je gaat scheiden of werkloos raakt. Met al deze vragen kun je bij ons terecht. Wij zoeken een financiële oplossing voor elke vraag en adviseren je over de mogelijkheden.