Informatieavond 12 maart: ‘Net iets slimmer met geld’. Schrijf je nu in!

Wensen en dromen hebben we allemaal. Om deze te realiseren hebben we, en daar ontkomen we helaas niet aan, geld nodig. Met een financieel plan laat je niets aan het toeval over. Je werkt gericht naar een doel: eerder stoppen met werken, een mooie reis maken of ‘gewoon’ financiële rust hebben. Deze informatieavond op 12 maart om 19.30 uur in ‘t Manneke te Berkel en Rodenrijs, is geheel vrijblijvend, laagdrempelig en bestemd voor iedereen!

  • Zou je eerder willen stoppen met werken?
  • Spaar je voor de studie van je kinderen? Of een mooie reis?
  • Heb je vermogen of spaar je maandelijks minimaal € 100,–?
  • Zoek je naar een goed alternatief voor de lage rentes van nu?

Is je antwoord ‘ja’ op één van de bovenstaande vragen? Dan is onze informatieavond op 12 maart 2024 over ‘Financiële rust’ interessant voor jou. Deze avond bieden we vrijblijvend voor je aan.

Spreker

Op deze avond is Michiel van Vugt van NNEK onze gastspreker. Michiel is vermogensplanner en schrijver van het boek ‘Net Iets Slimmer’. Hij neemt je mee in een verrassend en verfrissend verhaal over ons financieel gedrag. Waarom nemen we bepaalde beslissingen? Wat zijn de gevolgen? En hoe zorg je dat je betere (financiële) beslissingen neemt?

Voor wie is deze avond interessant?

Iedereen die met geld te maken heeft. Iedereen dus! Het verhaal van Michiel is laagdrempelig. Verwacht geen jargon of dikdoenerij. Het is interactief en ontzettend leerzaam.

Inschrijven

Wil je deze avond bijwonen? Stuur dan een mail naar george@financieelcomfort.nl en meld je aan. Omdat wij het niet alleen belangrijk voor jou vinden, kun je uiteraard ook een introducee meenemen!

Geef wel even aan in je mail als je iemand meeneemt.

 

Details
Datum: 12 maart 2024
Locatie: ‘t Manneke
Adres: Leeweg 33
Plaats: 2651 CL  Berkel en Rodenrijs
Ontvangst: 19.30 uur
Presentatie: 20.00 – 21.45 uur
Napraten en borrel: 21.45 uur

Financieel Comfort
George Eernisse
george@financieelcomfort.nl