Goud Zekerplan

Inleg

U koopt direct korting in van 5% – 18% op de goudkoers voor een eenmalige prijs van € 299,- tot € 4.500,-

Looptijd

Per korting level kunt u tot een afgesproken eindbedrag fysiek goud met korting inkopen. Dat varieert tussen de € 25.000,- en € 200.000,-

Winst

De ingekochte korting geeft naast het gemiddelde resultaat van 9,37 procent per jaar een extra ingebouwde winstresultaat. Interessant dus voor bijv. handelaren.

Product informatie

U koopt eenmalig een vooraf afgesproken korting in, zoals groothandelaren dat doen, echter zonder dat daar hoge investeringen bij komen kijken of hoge inkooptoezeggingen per jaar.

Meedoen vanaf €50,- per maand

Met het PIM Goud Zekerplan spreekt u een aankoopbedrag per maand af vanaf € 50,- en bent u vrij om te bepalen wanneer u besluit een aankoop te doen. Uw kortingspas geeft recht op een korting op iedere aankoop tegen de 1 grams goudprijs van PIM GOLD tot de maximale aanschafwaarde van de kortingspas is bereikt.
Dat kan bijv. € 200.000,- zijn. Ook dit goud wordt fysiek aan u geleverd. Het is immers uw goud.

Deelname aan de goudmarkt

Met het PIM Goud Zekerplan krijgt u daarmee ook de mogelijkheid om deel te nemen aan de goudmarkt en het aangekochte goud te verhandelen wanneer u dat zou willen. De goudmarkt is altijd toegankelijk geweest voor de rijken onder ons, banken en overheden én hebben daarmee in het verleden mooie resultaten behaald. Door te handelen in de kleine denominaties is het bezitten van goud nu voor iedereen beschikbaar gemaakt en kunt u ook deelnemen aan de goudmarkt. vanaf € 50,- per aankoop.

Inkoopkorting

U krijgt bij het PIM Goud Zekerplan standaard recht op 1% inkoopkorting op de 1 grams goudprijs van PIM GOLD. Verder kunt u vooraf een kortingspas kopen voor inkoopkorting van 5% tot 18% op de wereld goudprijs.