Ben je op zoek naar je droomhuis of heb je hem net gevonden?

Ben jij op zoek naar een woning en heb je daarvoor een hypotheek nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze adviseurs zijn vakkundig en helpen je graag bij het vinden van de hypotheek die het beste bij jou past. Wist je dat de hypotheek vaak de grootste maandelijkse uitgave is? Daarom is het belangrijk om de juiste keuze te maken. Maak nu een afspraak voor een hypotheekgesprek en ontvang een gratis beveiligingscamera!

(*) Deze actie loopt tot 01-07-2023, maar wees er snel bij want op=op

Bij een hypotheek komt veel kijken. Het is belangrijk om te weten welke hypotheekvormen er zijn en welke het beste bij jouw situatie past. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten welke rentevaste periode het beste bij jou past.

De onafhankelijke adviseurs van Financieel Comfort, met vestigingen in Berkel en Rodenrijs en Schoonhoven, geven jou een persoonlijk financieel advies op maat. Onze adviseurs brengen duidelijkheid en rust. Zij geven je een comfortabel gevoel om met vertrouwen een hypotheek op jouw nieuwe woning af te sluiten. De hypotheeklasten zijn immers vaak de grootste uitgave per maand!

Heb je een hypotheekafspraak met één van onze adviseurs gehad, ontvang je een gratis beveiligingscamera.

 

Deze camera neemt op in Full HD. Met de ingebouwde infraroodsensor heb je ook heldere opnames als het donker is. Deze actie loopt tot 01-07-2023, maar wees er snel bij want op=op.

Aanmelden