Bonus Goudkoop

Inleg

Eenmalige storting vanaf € 3.000,– op uw goudrekening + maandelijkse aanvulling vanaf € 50,–.

Looptijd

Oneindig.

Winst

Zolang uw goudrekening minimaal € 3.000,– bedraagt ontvangt u 0,6 % extra fysieke goudbaren per maand. Per jaar is dat 7,2 % bonusgoud op uw goudrekening. Daarbij zal op het maandelijkse bedrag waarvoor u goud inkoopt nog eens 5 % bonusgoud worden aangevuld.

Het resultaat op een goudvermogen is in de afgelopen 10 jaar gemiddeld 9,37% per jaar geweest.

Product informatie

Vanaf € 3.000,– eenmalig, welke meteen voor u wordt omgezet in fysieke goudbaren, opent u uw eigen goudrekening. Deze goudrekening kunt u vervolgens koppelen aan een door PIM uitgegeven Mastercard debitcard. Zolang uw eenmalige storting € 3.000,– en meer bedraagt, ontvangt u als klant vanaf de tweede maand 0,6% bonusgoud. Met de BGK kunt u vervolgens uw goudvoorraad aanvullen met een vast spaarbedrag vanaf € 50,– per maand. Wanneer je met het maandelijks sparen ook € 3.000,– euro bij mekaar hebt gespaard ontvang je daarop voortaan ook 0,6% extra bonus goud van PIM GOLD.

Fysiek goudbaren

LBMA gecertificeerde 24 karaats fysieke goudbaren veel voordeliger inkopen dan bij de concurrent, met maandelijks extra bonusgoud uitbetalingen aan onze klanten. Dat kan Holland Premium Gold mogelijk maken door de sterke en leidende positie op de wereld goudmarkt van Premiummetals International Market te Duitsland. De nummer 1 van de wereld wanneer het gaat om LBMA gecertificeerd fysiek 24 karaats puur fijngoud.

Scherpste prijs voor in- en verkoop

PIM geeft al haar klanten de mogelijkheid om deel te nemen aan de dynamische markt van goud kopen tegen groothandelscondities. Hiermee bent u altijd verzekerd van de scherpste inkoopprijzen als goudkoper. Dit komt vooral door de sterke positie van PIM op de wereldmarkt van fysiek goud en haar focus om fysiek goud voor alle doelgroepen mogelijk te maken. Zo heeft ook de kleinere spaarder voortaan toegang tot de goudmarkt en kan deze kleine denominaties LBMA gecertificeerde goudbaren sparen van 0,1gr, 0,5gr en 1gr. Fysiek goud wordt doorgaans gekocht door goudkopers wereldwijd met een marge bovenop de wereld goudprijs. Dus met een extra opslag berekend in de verkoopprijs, logisch want de gouddelver en de smelterij maken ook kosten. Omdat PIM de hele keten van goud opkopen, raffineren tot aan het verzegelen en verpakken beheert kan PIM ook de groothandelscondities bieden aan iedere goudkoper. Ook bij het terugkopen van uw goud zal PIM altijd de beste prijs aan u overleggen.

Terugkoop garantie

Goud wordt doorgaans ook terug verkocht aan de goudleveranciers of juweliers onder de wereld goudprijs vanwege zogenaamde kosten na de terugkoop. Wij zullen het goud altijd van u terugkopen tegen de allerscherpste prijs, waardoor u de beste prijs krijgt voor uw fysiekgoud wanneer u deze besluit terug te verkopen. Simpelweg, omdat wij deze eigen geleverde goudbaren direct weer in de verkoop kunnen zetten, zonder de verzegeling te hoeven verbreken om te testen op echtheid of het te moeten omsmelten naar nieuwe goudbaren.