Bonus Goldpsot

Inleg

Minimale investering van €10.000,-.

Looptijd

12 maanden.

Winst

Over 50 %, 40 % of 30 % van uw inleg ontvangt u na 12 maanden 7,2 % bonusgoud. Het resultaat op een goudvermogen is in de afgelopen 10 jaar gemiddeld 9,37% per jaar geweest.

Product informatie

Vanaf €10.000,- eenmalig, krijgt u direct toegang tot de goudmarkt tegen de goldspot prijs. De goldspot prijs is over het algemeen enkel toegankelijk bij grote investeringen of aanzienlijke volumeafnames. Met de BGS koopt u LBMA gecertificeerde 24 karaats fysieke goudbaren in 2 delen. Het eerste deel krijgt u direct geleverd tegen de actuele goldspot prijs. Het tweede deel van uw investering ontvangt u na 12 maanden en eveneens tegen de eerder afgesproken goldspot prijs met een extra bonusgoud uitbetaling van 7,2% over het tweede deal van de levering.

Scherpe prijzen

Vanaf € 10.000,- in de BGS krijgt u direct toegang tot de allerscherpste prijzen. De Goldspot prijs. Met PIM heeft u de zekerheid dat het aangekochte goud ook altijd door teruggekocht zal worden, waarbij u ook nog eens de beste prijs krijgt over het goud wat u terug verkoopt ten opzichte van welke goudopkoper dan ook. Uiteraard bent u vrij om het goud elders te verkopen wanneer u een betere prijs krijgt voor het goud dat u bezit. Goud wordt doorgaans gekocht door kopers wereldwijd boven op de wereld goudprijs.

Dus met een extra opslag berekend in de prijs, logisch want de gouddelver en de smelterij maken ook kosten. PIM reguleert de hele keten van goud en kan daarom de scherpste in- en verkoopprijzen bieden aan haar klanten.

Extra voordeel

U kunt kiezen om 50%, 60% of 70% van uw investering direct te laten leveren tegen de scherpe goldspot prijs. Het resterend deel ontvangt u na 12 maanden en levert u als extra voordeel 7,2 procent bonus goud op over het tweede deel. Het bonusgoud krijgt u ook als fysieke levering thuis.